Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2009 14:33 - ГЕРБ и БСП ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО -II
Автор: haralanov Категория: Политика   
Прочетен: 10771 Коментари: 33 Гласове:
1



ГЕРБ и БСП ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ЗАЕДНО  БЪЛГАРИЯ СЛЕД ИЗБОРИТЕ!
НИМА НЯКОЙ СЕ СЪМНЯВА С КОГО БИ СЕ КОАЛИРАЛ ЛИЧНИЯТ БОДИГАРД НА ТОДОР ЖИВКОВ..?
НИМА НЯКОЙ СЕ СЪМНЯВА С КОГО МОЖЕ ДА Е ЗАВЪРШИЛИЯТ МИЛИЦИОНЕРСКАТА ШКОЛА В СИМЕОНОВО..?
НИМА НЯКОЙ СЕ СЪМНЯВА С КОГО МОЖЕ ДА Е КАРАТИСТЪТ И БИВШ ШЕФ НА ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА ,,ИПОН,,..?
НИМА НЯКОЙ СЕ СЪМНЯВА С КОГО МОЖЕ ДА Е БИВШИЯ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР НА МВР В ПРАВИТЕЛСТВОТО НА НДСВ и ДПС..?
НИМА НЯКОЙ СЕ СЪМНЯВА,ЧЕ ПРЕДИ ЧЕТИРИ ГОДИНИ ТЪКМО ,,НЕФОРМАЛНИЯТ ЛИДЕР,, НА ГЕРБ СЛУЖЕШЕ НА ,,Крадлив дедо от Мадрид,, и на АХМЕД ДОГАН..?
НИМА ТОГАВА БОЙКО БОРИСОВ НЕ ЗНАЕШЕ ЗА ВАЛУТНИТЕ СДЕЛКИ НА МИЛЕН ВЕЛЧЕВ И ТЕЗИ НА БРАТ МУ,ЗА ДА СИ ПОСТРОЯТ ХОТЕЛИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО..?

МЕЖДУ ВПРОЧЕМ,ГЕРБ Е ЛЪЖЕДЯСНА ПАРТИЯ!

СГЛОБЯВАНЕТО НА СЛЕДВАЩОТО ПРАВИТЕЛСТВО Е ВЕЧЕ ПРИКЛЮЧЕН ФАКТ(ТОВА ПО ДУМИ НА Р.ОВЧ.)!

ЗА ДА ИМА ,,СТАБИЛНОСТ,, В УПРАВЛЕНИЕТО ЩЕ СЕ ТЪРСИ РЕШЕНИЕ ПРИ КОЕТО  ПО-МАЛКО НА БРОЙ ПАРТИИ ФОРМИРАТ ПРАВИТЕЛСТВОТО!

БСП и ДПС СА В ПАКЕТ!

ГЕРБ ще ПОВТОРЯТ НОМЕРА НА НДСВ ОТ ПРЕДИ !

ЧЕ УЖ СА АЛТЕРНАТИВА!

КОЛКО ЛИ НА БРОЙ ,,ГРАЖДАНИ,, ЩЕ СЕ ИЗЛЪЖАТ...ПАК!?

ИЗХОДЪТ Е , ПОВЕЧЕ НА БРОЙ ГЛАСУВАЛИ ЗА СИНЯТА КОАЛИЦИЯ!




Гласувай:
1



1. анонимен - абе да не дава господ, ндам
22.06.2009 14:41
само да вметна де (иначе съм тъмно син, че чак до черно) - айде да спрем малко поне ние с подобни неща. ако си ляв идеалист, разбирам да ги пишеш, ама ако си десен - не става. честно. няма да ти обяснявам защо, доста дълго е.
и е тъпак този, който не се променя - лично мнение)))) а не този, който е бил нещо преди това.
цитирай
2. haralanov - До alexalex
22.06.2009 14:50
Няма никакво значение какъв съм!Само изброявам позабравени общоизвестни факти.За да няма вайкане и ,,изненадани,,.Щом смяташ,че Бойко Борисов се е ,,променил,,...Твое право си е.Но ме остави и аз да се съмнявам в промяната му.Досега само един единствен човек в предишният ми постинг с половин уста сякаш каза,че подобна теза е ,,абсурд,,!Но някак си и всички го знаят и предчувстват!Прав си в едно-ДА НЕ ДАВА ГОСПОД!
цитирай
3. анонимен - едно успокоение
22.06.2009 14:55
бате бойко е самовлюбен, ндам))) и от енп няма да го потупат по рамото, ако се коалира с комуняги и доганката. а той за едно потупване по рамото е готов на всичко)))) така че.....
цитирай
4. miralyub - Днес попрочетох това-онова и какво ...
22.06.2009 14:58
Днес попрочетох това-онова и какво ме изуми. БСП вече си подлага бъдещата коалиция. Поръчала си е соц. проучване, в което 67% от избирателите й са съгласни на коалиране за съставяне на правителство с ГЕРБ.
Бойко нали подметна, че май ще си остане на сегашния пост. И по сценарий след изборите ше каже- ама аз казах с БСП-не и не мога да излъжа, затова си оставам кмет. Така ще остави ЦЦ да се метне при червените, че то ГЕРБ и без това си имат достатъчно комунисти, превзели им редиците...
цитирай
5. haralanov - Вече съм го написал...
22.06.2009 15:01
От ЕНП ще пият по една студена вода.Той и ,,крадлив дедо,, е уж либерал,ама отиде ,,у лево,,.Щото според думите на Доган ,,вдясно няма ресурс,,.Сещай се за какъв ресурс иде реч.От този ресурс имат нужда и ГЕРБ и неформалният им лидер.
цитирай
6. haralanov - До miralyub
22.06.2009 15:09
И друго от днес.Може да се прочете по различните новинарски сайтове.Последните ,,социологически,,замервания и проучвания(На Асланов,Кольо Колев и Андрей Райчев) които упорито ни внушават,как БСП топи преднината на ГЕРБ.Целта на подобни внушения е и друга.Още от сега да ни подготвят за ,,неизбежното,,.Коалиционно управление на ГЕРБ и БСП след предстоящите Парламентарни Избори.Дали в тази Коалиция ще присъства Доган или не е съвсем формално.Общественото съзнание ще е изтръпнало.
цитирай
7. boristodorov56 - На всички им се иска да не си прав.
22.06.2009 16:08
Колкото и да не ми се иска да си прав - трябва да призная, че си е самата истина.
Едно е да ни се иска да има коалиция межде десните сили - друго е това да е реализиран факт. Отделен е въпроса дали ББ е десен политик и какво разбира той под дясно.
Въобще няма никакво значение син ли си, червен ли си, десен или ляв - това е реалната ситуация.
Все се моля да бъркаме всички, но разумът не дава
на сърцето да надделее.
Затова и поставям въпроса за предизбоните договорки - да се правят на светло и явно, ако въобще се направят. За да се изясни кай какво преследва и от каква позиция. Прекалено е обвързан със мракобесното задкулисие ББ - за да може да решава сам, а той е голям нарцис заради "потупването по рамо" е готов на всичко.

цитирай
8. haralanov - До boristodorov56
22.06.2009 16:24
Здравей,Боре!
Тук точно отваряш една много важна тема.Която някак си се избягва.За предизборните договорки.И за това,че те трябва да се правят на светло и на ясно.Пред очите на всички ни.Подобна чистота обаче е опасна за повечето политици.Защото нищонеказването за СледИзборното Коалиране им дава известна отвореност.Отвореност да съставят Кабинет,напълно безпринципен и нямащ нищо общо с волеизявата на хората.Ето сега например,ББ нито веднъж твърдо не е заявил,че,,Спечелвайки Изборите,аз като лидер на партия ГЕРБ ще направя коалиция с...,,.Има го и обратният момент.На онзи от Мадрид.Който преди Четири години буквално заяви,че,,Априори коалиция с БСП е изключена и невъзможна,,.Че има политици,които лъжат е несъмнено.Но затова трябва предварително да мисли и гласоподавателят.Давайки гласа си,да се запита,дали определени неща са възможни..?В смисъла на настоящият постинг,,Е ли е възможна коалиция между ГЕРБ и БСП..?,,.Моят отговор е ДА!
цитирай
9. valsodar - Бойко е толкоз каратист, колкото аз - космонавт!
22.06.2009 17:10
Ама медийната машинка си генерира мит след мит, в опитите да го изтипоса с ореол на св.Георги около главата.

Че ще ни управляват креатури на БКП си е ясно още от 1989-та, когато Живков "сдаде" доброволно власта на Младенов и Луканов.

Въпросът, който е най-належащ е - какви ще са новите заробващи условия, които ще ни договорят с МВФ ??!
цитирай
10. haralanov - До valsodar
22.06.2009 17:21
Прав си.Забравих да спомена в постинга си и други две причини поради,които ГЕРБ и БСП ще им се наложи да управляват заедно.Първата е,че почти всички икономисти без изключение,твърдят че пикът на Икономическата Криза в България ще е в периода Септември-Октомври.Тоест непосредствено След съставянето на бъдещото Правителство.А е всеизвестно,че по време на Криза се иска и ,,Стабилно Правителство,,.Втората и най-важна причина е,финансовите потоци от ЕС,които трябва да бъдат усвоени до 2013г.Тоест до края на мандата на Правителството,което ни очаква.Външните кредитори също нямат полза от ,,италиански тип,,политически кризи!
цитирай
11. mamkamu - +
22.06.2009 17:59
Абе и аз имам подобни съмнения, ама засега ще се въздържа да коментирам!
цитирай
12. haralanov - До mamkamu
22.06.2009 18:09
Защо се въздържаш от коментар?Защото е предизборно ли?И за да не нарушиш добрият тон ли?Аз лично смятам,че тези неща трябва да се обговарят!За да не стане като миналият път!ГЕРБ ще изиграят номера на НДСВ отпреди Четири Години!Ще бъде безкрайно глупаво повторение!
цитирай
13. valsodar - Питам се, кого ще учуди това?
22.06.2009 18:49
Подмяната на вота на избирателя няма да се случи за първи път!
И в двата случая и с НДСВ и С ГЕРБ имаме случаи на пирамидален тип партии - един лидер, около чиято месиянска личност се гради цялата пирамида.

Интересното в последните дни е, че Бойко смята да копира изцяло партийната политика на Симеончо, с намерението си да не влиза в парламента.

Той и Симеон обещаваше нещо за национално съгласие, па то стана национално предателство :)

Не се чудя на това което се случва, а на това, че все още има наивници, които да му вярват безпрекословно.
цитирай
14. haralanov - До valsodar
22.06.2009 19:15
И аз на това се чудя!Но ще продължавам да го повтарям до втръсване!Белким някой ме чуе!
цитирай
15. hardrock - do haralanov
23.06.2009 08:19
Направо не е за вярване - ГЕРБ и БСП - абсурд, а на бас едно уиски че няма да се коалират
цитирай
16. valsodar - Горчиво ще е това уиски
23.06.2009 09:00
Интереса клати феса!
В случая имаме икономически интереси и реален фес, който пак ще се клати в политиката.

С всеки изминал ден, оптимизмът ми относно съставянето на експертно правителство, което да ни изведе от кризата отстъпва пред опасенията ми, че ще има нова, още по-нефелна тройна коалиция и предсрочни избори, точно когато влезем истински в рецесията и безработницата мине официално 20%.
цитирай
17. andi2 - когато родителите са едни и същи, ...
23.06.2009 14:04
когато родителите са едни и същи , нормално е децата да са заедно
Поздрави
цитирай
18. haralanov - До hardrock
23.06.2009 14:13
Все едно сме хванали баса!Имаш едно уиски от мен,ако загубя!
цитирай
19. haralanov - До valsodar пак...
23.06.2009 14:15
Ходи обяснявай на hardrock очевидни неща.
цитирай
20. haralanov - До andi2
23.06.2009 14:15
И аз казвам същото...Поздрави!
цитирай
21. flyco - ...
23.06.2009 15:43
Знаеш мнението ми, на 90% съвпада с твоето haralanov. Аз предполагам, че освен тройката БСП, ГЕРБ и ДПС към управляващата коалиция ще бъде включен и НДСВ - не от сантиментални чувства, а за изместване на окраската към откровено либерална платформа на управление. Това е висшата степен на бягство от задължаващи политически решения. Абсолютно подчинение на конюнктурата. Всичко ще бъде позволено и всяко решение ще има законно оправдание. Освен това България ще бъде причислена към печелившия отбор в европейски мащаб - това пък е предпоставка за по-лесно отпускане и съответно повече лапане на едни пари.
цитирай
22. haralanov - До flyco
23.06.2009 17:17
То и моето мнение съвпада на 90% с твоето,само няма как България да ,,бъде причислена към печелившия отбор в европейски мащаб,,.Абсурдно е,хеле пък ако се и ,,Галевизираме,,.Тогава не само Швеция ще поиска предпазната клауза да хлопне над главите ни.Поздрави!
цитирай
23. jblog - Съгласен съм, но все пак си мисля, че ...
23.06.2009 18:28
Съгласен съм, но все пак си мисля, че има надежда. Вярно, че ББ е против БСП, само защото има нужда да се легитимира, и да използва натрупаното недоволство.А иначе е псевдодесен и е един обикновен популист. Той е като едно дете, което трябва да бъде направлявано. Е, хайде да направим така, че да го направляват сините, а не червените. При условие , че се случи това, което всички ние искаме - един добър резултат за СК, си мисля, че няма да посмеят да се съберат с БСП.
цитирай
24. haralanov - До jblog
23.06.2009 18:44
И аз искам същото.В постинга съм изложил само предчувствията и предположенията си.Те обикновенно никога не са ме лъгали!Ще видим...Вече имам няколко хванати баса за по едно уиски!Поздрави!
цитирай
25. feldmarschall - Няма да управляват заедно ГЕРБ и БСП...
27.06.2009 03:17
по простата причина, че ще влязат максимален брой малки фракции в парламента, което означава по-голям избор макар и на безпринципна основа...но както знаем в политиката всичко е възможно! Това означава, че най-вероятния вариант е ГЕРБ да събере под крилото си СК, РЗС, дори НДСВ/това дебело го подчертавам/ и да докара нещата до нужните им 121 депутата. Опозиция вероятно ще са БСП, ДПС, Атака и ЛИДЕР. Това е моята прогноза.
цитирай
26. henzelski - Присъединявам се
27.06.2009 07:41
към прогнозата на Feldmarschall!
цитирай
27. haralanov - До feldmarshall
28.06.2009 11:12
Здравейте!На прогнозите това им е хубавото,че не се сбъдват!
цитирай
28. haralanov - До henzelski
28.06.2009 11:13
След около месец време ще Ви пиша!Тогава ще видим,кой крив-кой прав!
цитирай
29. andi2 - Ако сините събират поне или повече ...
30.06.2009 00:59
Ако сините събират поне или повече от 15 процента , тогава можеда стане евентуално нещо и да се променят нещата .
Но все си мисля -------- ще се излезе с това -- " В икономическа криза сме , трябва стабилно правителство , а това може да се постигне ГЕРБ +БСП + ДПС и т.н. . Все пак да не забравяме ,че политиката е една голяма игра . Винаги може да се променят правилата . след една седмица ще видим
Поздрави.
цитирай
30. haralanov - До andi2
30.06.2009 12:33
Не знам дали Политиката е една голяма игра!Знам само,че по пътя на тази логика,че щом всеки с всеки може да направи Коалиция,тогава самата Политика е излишна!В такъв случай Партийте трябва да бъдат закрити!Нали все пак има различия..?Нали уж,всяка Политическа сила застава зад някаква Икономическа,Социална или друга програма..?Май и Вие усещате,че прогнозите ми по скоро отиват на сбъдване...
цитирай
31. giorgiocbr - Пфффф...
29.07.2009 12:35
Какво стана с коалицията?

Главни букви, малки мисли...
цитирай
32. haralanov - До giorgiocbr
29.07.2009 21:47
Ти си от апологетите на ГЕРБ.Интересно ще ми е дали и след четири години ще си такъв..?
А преди ГЕРБ,на кого симпатизираше..?
Интересно ми е...
цитирай
33. giorgiocbr - До 2000 година бях член на СДС.
29.07.2009 22:39
Напуснах отвратен от Иван Шиляшки, Стефан Иванов и сие, отвратен как в квартала ни не беше потърсена отговорност от разни господа за злоупотреби с членски внос, отвратен как СДС стана синоним на корупция и подмолна приватизация по Костово време.

Дали след 4 години ще съм от ГЕРБ - това зависи изцяло от ГЕРБ. Аз не съм сектант, нито кон с капаци. Ако излъжат очакванията ми, и очакванията на хората около мен, се разделяме.

Това е.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: haralanov
Категория: Политика
Прочетен: 1288694
Постинги: 105
Коментари: 2888
Гласове: 11491
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031