Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2010 17:42 - Българската глупост ще ни затрие
Автор: haralanov Категория: Политика   
Прочетен: 23027 Коментари: 64 Гласове:
49


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Чета си преди малко в популярен български новинарски сайт,безумното заглавие ,,Първанов тръгва сред народа,,.По нататък разбирам,че Гоце има намерение да проведе ,,десетки, а може би и стотици дискусии в цялата страна" за формирането на българска позиция по европейската стратегия "Европа 2020".На снимката от същата статия се вижда как той досущ бащица е заобиколен от пърхащи от щастие млади хора. От една страна по слагаческо заглавие от доста време не бях срещал.А от друга страна агентурата на ДС се държи като инициатор,при това чистичък като херувим,който генерира и предлага идеи.Замислих се,сигурно и Вие сте се замисляли,сещате ли се за нещо наистина смислено и полезно,свършено от този мерзавец за последните 10 години..?Тук изключвам инициативата ,,Българската Коледа,,която чрез изпращането на SMS-и набира средства ,,за деца в неравностойно положение,,.Разбира се пак под неговия патронаж(и думата патронаж и самият той са нелепи но това е друга тема).Изключвам и подписите му по приемането ни в НАТО и в ЕС,за което Гоце няма абсолютно никаква лична заслуга!За нещо друго полезно свършено от него сещате ли се,пак питам..?Щото аз не се!Омотани в грижи и проблеми живеем ,,от аванс до заплата,,.И сякаш забравяме,че нашият Избор е важен повече от всичко!Избирайки Гоцета(тук пак има хленч,че нямало било Избор)-ще продължават да ни управляват Гоцета.Лошият избор е от глупост,а не от незнание.Не е едно и също!През 2001 г.не знаехме,че Гоце е бил доносник на комунистическата ДС но знаехме,че беше заместник на Жан.Вина за катастрофата носеше и той.И въпреки всичко българската глупост го избра!През 2001г.не знаехме,че Симеон ІІ е Крадлив дедо но знаехме,че 50 години не беше живял в България.Не знаехме,че първо се е срещал с Бриго Аспарухов и Илия Павлов но знаехме,че в Търново той беше вече с Ахмед Доган.И въпреки това българската глупост го предпочете.През 2005 не знаехме,че ще има Крадлива Тройна коалиция но знаехме,че Суека Станишев няма нито един ден трудов стаж.Но българската глупост-него избра!През 2009 не знаехме ли мутренското минало на ББ и,че беше пазвантин на Живков..?Всички го знаеха но нехаеха,че този човек няма нищо общо с Дясното!И пак глупостта надделя!В настоящият момент е тежко и критично не само заради кризата.Гоце насериозно е решил да путинизира България!Тези ,,срещи и дискусии,, са чист популизъм и PR.За АЕЦ и за прокарването на руските интереси в България!Ако и този път българската глупост надделее-за последно ще е!




Гласувай:
50



Следващ постинг
Предишен постинг

1. miralyub - Не съм чела новината за срещите на ...
10.03.2010 17:53
Не съм чела новината за срещите на Първанката, та ми стана интересно.
С постинга ти си отговорих на едно мое очакване.
Тъкмо тези дни се питах кой ли ще е следващият ход на Гоце за търсене на популярност и трибуна пред хората след сценария с Дянков. Тоя си стяга партийката и "Европа 2020" е подходящ параван за това.
цитирай
2. haralanov - Здравей,Мира!
10.03.2010 18:01
Можеш да видиш това в Медиапул.Подобни заглавия са типични за изостанали страни и за тирании,където медиите търсят начини всячески да се подложат на властта.Не мога да повярвам,че това ни се случва!Гоце е предприел офанзива,включително и медийна!
цитирай
3. lado - Хараланов, май ще чакаме и надяваме ...
10.03.2010 19:18
Хараланов, май ще чакаме и надяваме на естествения подбор, както подозираш не без мотиви!
цитирай
4. haralanov - До lado
10.03.2010 19:29
O,не погрешно си ме разбрал!Изобщо не се надявам на естественият подбор!Щото ако се надявам на него,няма да го дочакам!Все пак смисъл има,когато нещата се случват в перспективата на собствения ти живот!Не мислиш ли..?
цитирай
5. lado - Само и единствено човека от живо...
10.03.2010 19:38
Само и единствено човека от животинските видове може да се спъне няколко пъти на едно и също място. Да - ако чакаме на естествения подбор-няма да дочакаме.
Ама пък аз не виждам друг път на развитие!
цитирай
6. haralanov - До lado
10.03.2010 19:51
Дали виждаш или не ,,друг път на развитие,, е без значение!Нещата се случват без нашето съгласие!Освен ако не се появи българския Гаврило Принципи!
цитирай
7. lado - Е, вярно, че никой не ми иска мнен...
10.03.2010 20:04
Е , вярно, че никой не ми иска мнението, но ако се ориентирам правилно в джунглата, може и да не ме изядат канибалите и да драсна навреме!
цитирай
8. haralanov - До lado
10.03.2010 20:43
Имаш ли възможност приятелю-драскай!По възможност с еднопосочен билет!
цитирай
9. lado - 5-тима сме тук, 5 - тима оттатък, ...
10.03.2010 21:09
5-тима сме тук, 5 - тима оттатък, малко късметец още, и ще скъсам синджира..
цитирай
10. lambo - Мда още през 1997 г. Симо бе с Доган
10.03.2010 21:20
Тогава той долетя в Търново и ни подкани да гласуваме за т.н. ОНС (Обединение за Национално Спасение) - тоест за Доган. В тази коалиция бяха още Луджев, Венци Коня и Бай Милан Дренчев
цитирай
11. haralanov - До lambo
10.03.2010 21:28
Демонстрираш отлична памет!За тези,които я нямат,могат лесно да го потърсят и намерят в интернет пространството.Нямам никакво обяснение за дълбоката глупост българска!Аз също съм грешил но пък толкова очевадни неща да подминеш и пренебрегнеш,а после да псуваш-това не го разбирам!
цитирай
12. gothic - Хм, не разчитам много на естеств...
10.03.2010 23:37
Хм, не разчитам много на естествения подбор, защото след всяка изборна простотия която сътворим, пътникопотока през КПП-тата с еднопосочен билет в джоба се увеличава драстично. А това компенсира селекцията. И си мисля, че пак паметта българска ще се окаже къса. И Гоце ще се явне следващия път яхнал бял кон като премиер. И тогава...не ми се мисли.
цитирай
13. galinabg - Даааа...
11.03.2010 00:51
За последно ще е....Но за кого, Минчо?! За малкото мислещи и смислени. Другите ще продължат да си вегетират до последния ден. После децата им и така....Смазана и ликвидирана е способността да мислят. Страхът е претъпил всичките им човешки сетива. Разумът е закърнял.....Това е истината!!!
цитирай
14. boristodorov56 - Лошият избор е от глупост,а не от незнание.
11.03.2010 08:42
А циганина си е винаги циганин!
цитирай
15. haralanov - До silencemurmur
11.03.2010 08:48
Това да си горд,че си българин е набито в главите клише!Сякаш ако баща ти или майка ти са австрийци или французи,би трябвало да се срамуваш от това!Гордостта обикновено идва от постигнато нещо.Нашата гордост може и да е от това,че Бербо вкарал поредният си гол(сякаш други не го правят),че българин изкачил Еверест(сякаш други не го правят),че българин измислил компа(сякаш той е изцяло българин и други нямат заслуги за това).Стига се и до абсолютни безумия,тиражирани в пресата,като ,,неоспорима истина,,.Че българи построили египетските пирамиди,че Великата китайска стена е построена да спира българите,първите цивилизации не са Шумер и Акад,а българската,Христофор Колумб е българин и т.н и т.н....
цитирай
16. haralanov - До gothic
11.03.2010 08:50
Написал си моите най-мрачни предчувствия...Дано да са само предчувствия...Иначе и на мен не ми се мисли...
цитирай
17. rinzo - Да, ама виж сега. Ако бяхме гласу...
11.03.2010 08:55
Да, ама виж сега. Ако бяхме гласували пак за тройната коалиция - ясно. Иван Костов и Мартин Димитров - единия разсипа дясното, другия е най-антихаризматичната личност в България. Остават Яни Янев, Волен Сидеров, Сульо и Пульо, все предпоставки за вездесъщата българска глупост. Предполагам, че ако споменатите по-горе Левски или Ботев излязат на избори, ще спечелят с живково мнозинство, ама напоследък ги няма. В крайна сметка, българската глупост ще излезе, че е не българска, а съветска и не е глупост, а изпипан план.
цитирай
18. haralanov - До galinabg
11.03.2010 09:06
Навремето,пристигайки в Полша но вече като католически папа,първите думи на Йоан-Павел ІІ към поляците са:Не се страхувайте!Това е изключително важно!Да не се страхуваме!Дори и да е поставен в крайно затруднено положение,човек не трябва да се страхува да изразява на глас мислите си!От какво се страхуват българите?Отговори за това има много...И по други причини,България не е страната,която бих искал да виждам в такова състояние!
цитирай
19. haralanov - До andrei
11.03.2010 09:09
Това за Левски и за Ботев е само предположение.Знаеш,че в историята няма Ако.Иначе по принцип си прав...
цитирай
20. haralanov - До boristodorov56
11.03.2010 09:12
Недей,че с тези си думи ще засегнеш Гоцето!А той знаеш,много се засяга!Тънкообиден го дава!Няма вина затова,че баща му се казва Седефчо и е от пернишките села!
цитирай
21. rat - Ние сме демократично общество и ...
11.03.2010 09:15
Ние сме демократично общество и мнозинството избира кой да заема определен пост. Това е демокрацията. Имаме народна власт :)))))))))))))). Ако някой се смята за нещо повече и за по умен от "простия народ", жалко за него.
цитирай
22. haralanov - До rinzo
11.03.2010 09:15
Виждам,че примираш за ,,харизматична личност,,!Търси си я тогава но не повличай със собствената си глупост и останалите!
цитирай
23. cornflower - Г. Диминров сред пионерчета
11.03.2010 09:16
А ти забеляза ли, че дечицата не го слушаха и лицата им бяха мрачни и разсеяни? Явно са закарани насила от някоя класна - червена натегачка. Има ги такива достатъчно около мен, които избират мафиотската бсп, защото България още ги храни. В моя град червените са с предимство и остават на работа след пенсия. В момента действат програми на масларката, които обгрижват само червени бабички...
Тогава, кой избира?
Писах на ББ за местната картинка и дано разбере, че и той остава зависим от този омагьосан кръг...
цитирай
24. haralanov - До rat
11.03.2010 09:19
Дааа,демократично общество сме!Това обаче не пречи на глупостта да тържествува!Както твоята глупост примерно!Добре разбирам радостта ти!Когато гласуваш за Гоцета,чувстваш ли се щастлив от изборът ти на себеподобни..?
цитирай
25. haralanov - До cornflower
11.03.2010 09:26
Не само в твоят град е така!Навсякъде е така!Г.Димитров е копирал това от чичко Сталин.Сигурен съм,че Гоце тайно симпатизира и на двамата.И обича да се изказва дълбокомудрено пред възхитената тълпа.Не знам дали циганския ген е себичен.Но Гоцевият ген е свръх себичен!Активността му напоследък съвсем не е случайна!Поздрави!
цитирай
26. born - Опростачването е основата
11.03.2010 09:30
Вярно е,че в годините преди Великата Криминална революция глупостта също беше на високо ниво, но тогава тя беше преди всичко практична. В последвалата "демокрация" глупостта придоби невероятни измерения поради отключването на кутията на Пандора, в частност отпадането на всякакви нравствени норми. Мисля си, че глупостта черпи мощта си от тоталното опростачване на т.н. български народ, който си заслужава управлението.
цитирай
27. dianatrg - Много сте лоши в критиките си към ...
11.03.2010 09:32
Много сте лоши в критиките си към народа. Изключвайки фанатизираните привърженици на дадена политическа сила в общата си част българският народ иска промяна, иска по-добър живот, но го иска по типичния български начин - пасивно. Защо е гласувал за царя, за ББ, гласувал е защото е бил против другите, против СДС и БСП. Не го е направил от лоши чувства или намерения, а напротив от вяра, че непознатия може и да го изведе от задънената улица... Говорите против Първанов, че нищо не е направил, но ако трябва да сме честни тази институция е представителна, а не изпълнителна, за да впечатлява с действия и резултати. Аз нямам добра политическа памет, но той създаде и някои проблеми на БСП, така както ги създава и на ББ. Еднопосочният билет не е решението на проблемите ми и в краткосрочен план съм си поставила за цел физическо и психическо оцеляване. Свикнах с мисълта, която г-н Дянков постоянно ми втълпява, че съм престъпник, след като не съм си платила някой данък, глоба, осигуровка, че съм пропуснала да подам информация нещо си някъде в необятните държавни администрации... Свиквам с мисълта, че като ме хване ще ме унищожи и съм убедена, че ще го направи, защото аз съм от малките, които лесно се мачкат и унищожават... Не мечтая за експертно правителство, защото това е невъзможно, а и като гледам "световно признатите" експерти в сегашното ме побиват тръпки. И т.н., и т.н., търся си моята светлинка в тунела :)))
цитирай
28. cornflower - dianatrg
11.03.2010 10:07
Опростачването на народа е стратегическата цел на комунистите.
За да го превърнат в електорално стадо, изхранвано с трохите от пищната държавна трапеза. Затова чалгизираха България, затова красивите ни градове държат ромско ниво.
И фанатизираните са пред очите ми - бедни и тъпи, но готови да умрат за мафиотската партия...
цитирай
29. dianatrg - cornflower това е твоята истина, не ...
11.03.2010 10:19
cornflower това е твоята истина, не искам да я оспорвам, но защитавам моята, а тя е, че българският народ не е чак толкова тъп, прост и ограничен. Това, че хората гласуват за "незнайни" политици означава, че не им пука нито за червените, нито за сините, те изразяват своята надежда, те търсят алтернатива... И отделяки те от "електоралното стадо" ти кого би поставил/а/ да те управлява? А относно чалгата в живота ще замълча, прекалено обширна тема е и не е толкова тясно свързана с темата на блога.
цитирай
30. cornflower - dianatrg
11.03.2010 10:34
Не генетично, разбира се, но голяма част от българският народ е зомбиран от политиката на червените...
цитирай
31. kaliguula - До haralanov
11.03.2010 10:44
''Не се страхувайте!Това е изключително важно!''

Колкото и рядко е......,все за това говоря/пиша/,и за българската глупост най-вече!!!
Може би по-остричко от теб /изказ,какво да се прави/,но за нея говоря.
Ти обаче се опитваш да ме подхлъзнеш,към категорията/ПОРЕДЕН НАПЪН ЗА ЕВТИНА СЛАВА/.....
При все това,някак симпатичен си ми и достоен ми изглеждаш!!!
Защо?
Все още не зная.
Да оставим това и вместо него да намерим начин малкото дет им стиска/много сме малко/,но ни има,да се посъберм,/вместо по Донкихотовски/,да се борим и да опитаме поне,нещо да сторим.
Хайде,да не е точно революция,но поне читаво ГРАЖДАНСКО ОБЩЕСТВО,на първо време????
цитирай
32. haralanov - До born
11.03.2010 10:57
Банална истина е,че ,,всеки народ си заслужава управлението,,!В този смисъл,както гласуваш-така и ще живееш!Не е възможно да гласуваш за един откровен бандит и да очакваш,че ще те управляват честно и почтено!
цитирай
33. haralanov - До dianatrg
11.03.2010 11:06
Де да бях лош в критиките си!Твоето отношение ,,към народа,, е типично сиромахомилско.Той(народа)е един такъв хрисим и добричък,ама все политиците го лъжат и подвеждат!Такъв филм няма!Или ако има е само в твоята главица!Глупашко е в желанието си да накажеш ,,СДС и БСП,, да се натресеш на Крадлив дедо!Това си е чисто самонаказание!В последствие самонаказанието е Тройно!Подобен мазохизъм е нездрав!Търсете си ,,вашата светлинка в тунела,, колкото си искате!Клишето в случая също е нездраво!
цитирай
34. haralanov - До kaligula
11.03.2010 11:14
Пак е клише но в случая вярно,че за гражданско общество са необходими критична маса от граждани,относително независими финансово и политически от когото и да е!Колкото и да са малко тези хора в България едно е сигурно!ТАЗИ България не се харесва на никого!
цитирай
35. rat - Дааа, демократично общество см...
11.03.2010 11:15
haralanov написа:
Дааа,демократично общество сме!Това обаче не пречи на глупостта да тържествува!Както твоята глупост примерно!Добре разбирам радостта ти!Когато гласуваш за Гоцета,чувстваш ли се щастлив от изборът ти на себеподобни..?

:)))))))))))))))) Tи ставаш все по-забавен. Първанов никога нямаше да бъде в голямата политика, ако не се беше разбрал с Костов през онези смутни времена. Те тогава се спазариха как да скроят шапка на Виденов. Не знам аз доколко съм глупав, ама ти си смешно праволинеен и трагично облъчен. Секта си е това вашето.:)))))))))) Успех. Никога не бих гласувал за Първанов.
цитирай
36. rrashkova - Произходът има огромно значение..
11.03.2010 11:33
но малко хора обръщат вмнимание на първите години от биографията на техните фаворити и затова се стига до там селяни да ни управляват. А последните, както знаем са болезнено амбициозни, примерът с родения в пернишко село президент с баща Седефчо , а също и Алексей Петров - роден в тетевеснко село с майка пастирка и баща дървосекач... Представете си само какви първи 7 години са имали тези хора и още десетки бивши и настоящи представители на родния полтически и икономически "елит". Да не забравяме и Желю от село Веселиново!
цитирай
37. haralanov - До rat
11.03.2010 11:33
Хайде пак Костов ти виновен!А аз съм сектант според теб!При това не си отговорил на въпросът ми.Ама карай...Така и не казваш за кого гласува.Хвърляш помията и бягаш.Бягай...
цитирай
38. rinzo - до Хараланов
11.03.2010 11:39
Опа, виждам, че съм напипал гола жица, за което се извинявам. Спокойно продължавай с просветителство и изобличаване. Аз ще информирам когото срещна, че си се родил, както беше предсказано.
цитирай
39. rat - Хайде пак Костов ти виновен!А аз съм ...
11.03.2010 11:41
haralanov написа:
Хайде пак Костов ти виновен!А аз съм сектант според теб!При това не си отговорил на въпросът ми.Ама карай...Така и не казваш за кого гласува.Хвърляш помията и бягаш.Бягай...

В България изборът е таен. За президент аз не съм гласувал. За мен е спорно съществуването на такава "институция" в БГ. Костов не ми е виновен за нищо. Чудя се защо си го пропуснал. Той участва като финансов министър в едно мноооого спорно правителство. Да не говорим и за неговата младежка биография и гениалните му "соц" научни трудове. Уважавам обективните хора.
цитирай
40. haralanov - До rrashkova
11.03.2010 11:42
Права си и не съвсем.Веднага се сещам за Захари Стоянов,който до 20-та си година е бил неграмотен.При това също селянин.Но като отвориш да четеш Записките,веднага разбираш за какво става дума!Примери има още много...По-важно е друго.Където и да си роден,да си с необходимата култура и да бъдеш последователен.Приказки от рода на л...о с целофан,шменти-капели,багери изравят трупове и т.н.са недопустими за един Министър-председател.
цитирай
41. rrashkova - Изключенията
11.03.2010 11:46
потвърждават правилото ; ). Може би не се изразих съвсем точно, не толкова мястото, където си роден, а средата, обкръжението, възпитанието което са ти дали родителите, в този смисъл е важно кои и какви са били те и може би трябва да се интересуваме и от тези факти, когато правим своя избор ; )
цитирай
42. haralanov - До rinzo
11.03.2010 11:49
Неволно те засегнах.Извинявай!Но не приемам търсенето на харизматика!Не защитавам в случая Мартин Димитров.Ти в случая си имал него предвид.Обикновено най-големите харизматици докарват и най-големите беди!
цитирай
43. pepp - И от "червените", и не само...
11.03.2010 12:03
Спомнете си "Не пей ми се".
цитирай
44. haralanov - До pepp
11.03.2010 12:08
Уж всеки си спомня....
цитирай
45. pepp - Но
11.03.2010 12:28
му харесва повече да е глупав... за жалост.
цитирай
46. borsi - Всичките са гъзове, ама то гъз глава затрива
11.03.2010 12:41
Според мен цялата шумотевица бе за да прокарат нови данъци и по-високи цени на тока - Не ми се вярва ортаци да се карат наистина, а съм сигурен, че ще се сдобрят и нищо няма да стане.
А иначе ти с тая червена фланелка си ми съмнителен ;)))) Бъзик :)
цитирай
47. pepp - Ами да!
11.03.2010 12:44
Маскари...
Да му простим за червената фланелка:))))
цитирай
48. borsi - Маскари. . . Да му простим за черв...
11.03.2010 12:52
pepp написа:
Маскари...
Да му простим за червената фланелка:))))

Прощавам му (Тук правя великодушен жест) - едният ми дядо бе комунист - в негова памет може и червено да се носи, пък и на мен ми отива :)))
Ама ония горе, наистина са гъзове до един и лъжат като разпрани
цитирай
49. flyco - =
11.03.2010 12:54
"Тръгването сред народа" в края на мандата няма как да бъде определено като нещо различно от това, което си казал.
цитирай
50. haralanov - До borsi
11.03.2010 13:04
Не е лишено от логика твърдението ти,че шумотевицата е заради ,,нови данъци и по-високи цени тока,,.Колкото до червената ми фланелка...Ще си я сменя веднага..:))))
И аз като теб съм сигурен,че бързо ще се сдобрят и нищо няма да стане!
цитирай
51. haralanov - До flyco
11.03.2010 13:14
,,Тръгването сред народа,, е тъп начин за показване,че и ти си ,,народен човек,,!Досега какво прави..?Пък и набирането на симпатизанти за бъдещата ти партия сега в битността ти на Президент...Не е никак чистоплътно!
цитирай
52. breeze - За да победиш противника трябва да използваш и неговите похвати...
11.03.2010 13:24
..от които единия е, да опитваш...опитваш и "опипваш", т. е. учиш се.
Повече полза има, от обратното.
Пекани са господата...
цитирай
53. smani - И избираните
11.03.2010 13:46
и избирателите - все лош материал.

Нидейти рива сега, защото след 20 години ще бъде още по-лошо. Радвайте се на живота такъв, какъвто е сега.
цитирай
54. haralanov - До breeze и smani
11.03.2010 14:00
Мненията ви се изключват взаимно..:))))
Единият си служи с термини от айкидото,другият матрияли..:))))
Поздрави!
цитирай
55. marcusjunius - Можеш да видиш това в Медиапул. П...
11.03.2010 15:08
haralanov написа:
Можеш да видиш това в Медиапул.Подобни заглавия са типични за изостанали страни и за тирании,където медиите търсят начини всячески да се подложат на властта.Не мога да повярвам,че това ни се случва!Гоце е предприел офанзива,включително и медийна!


Прав сте за заглавието.

Но на мен не ми се понрави и Вашето заглавие. Не вярвам, че съществуват неща като "българска глупост" и "български мързел".
цитирай
56. haralanov - До marcusjunis
11.03.2010 15:26
Излиза,че вярвате в неща като ,,българската интелигентност,, и ,,пословичното българско трудолюбие,,.Вярвайте си!Имате това право!Позволете ми аз да вярвам в обратното!Поздрави и бъдете здрав!
цитирай
57. marcusjunius - :)
11.03.2010 16:25
Haralanov - добър опит ;)

Това, което използвате в отговора си, се нарича аристотелиански неправилен силогизъм. Но аз съм сигурен, че Вие го знаете :)

Ако А не е равно на Б и аз НЕ вярвам в А, това НЕ означава, че вярвам в Б :) Освен силогизма в отговора Ви има и малко демагогия, тъй като, използвайки конструкцията "вярвайте! позволете ми да вярвам!" също така неволно предлагате на другите читатели идеята, че Ви забранявам да вярвате в нещо Ваше. Всъщност изобщо нищо от коментара ми не предполага такова нещо - толерантността е мое верую.

Аз просто вярвам, че "национални черти" не съществуват. Аз отказвам да бъда "обобщаван" и смятам, че "обобщаването" на хората в национални, културни, расови и други подобни рамки води до грешни социални и психологически изводи. Ерго, до кофти управленски системи.

Не поставям под въпрос възмущението Ви. По-скоро Ви се извинявам за оф-топика, но заглавието Ви наистина отразява разбиране, с което не съм съгласен. И Вие бъдете здрав!
цитирай
58. haralanov - До marcusjunis
11.03.2010 16:37
В този смисъл сте прав!Аз също не вярвам,че ,,национални черти,, не съществуват,въпреки,че съществуват отлики,различия,между т.нар.,,масов тип,, или ,,типаж,, българин или германец примерно.В единият случай се обобщава по един начин(хитър,добродушен,търсещ ,,тънката лайсна,,)а в другият случай се обобщава по друг начин(дисциплиниран,стегнат,отговорен,честен).Тези обобщения не са мои.Няма за какво да се извинявате!Всичко си е(според един казуистичен израз),,в реда на нещата,,!
цитирай
59. haralanov - До kenshiro
11.03.2010 17:13
На същият този описан от теб разгром и фиаско предстоят!Зависи от всички нас...Да го размием като ,,при проливен дъжд,,!
цитирай
60. argirova - Като млад човек съм съгласна с това, ...
11.03.2010 17:16
Като млад човек съм съгласна с това,че правим редица грешни избори. Съгласна съм,че няма място Първанов на президентското кресло, че не Бойко трябва да е министърът ни,ама кой? Жалко е да го кажа,но какъвто народа,такива и управляващите..
цитирай
61. raders - то си е неизбежно... /радерс/
11.03.2010 17:22
Всъщност, би трябвало да се има предвид, че повечето интелигентни млади хора напуснаха България - нека си кажем откровено - направо омерзени. И кой остана тук, за да гласува?.. Вижда се кой.
Не става въпрос за някакви неудачни етнически особености на нацията, а за причинноследствени ефекти от един 45 годишен, че и повече, безумен социален експеримент, който порази не само българската, но и много други нации. Фаталното е, че реанимацията като че не дава ефект у нас, поради масовото видиотяване на обществото.
То е ясно, че поради прогресиращата национална цигания, резултатите ще бъдат такива, каквито са.
Ми гордейте се, че сте българи! На мен ми е малко неудобно...
цитирай
62. haralanov - До argirova
11.03.2010 17:33
Казват,политиците били еманация на тези,които ги избират.Всеки гласува за себеподобен или себеподобни.Политикът на когото си гласувала доверие в доста случаи е огледален образ на теб самата.Или поне е този на който искаш да приличаш.Гоце е бита карта но от нас всички зависи,какво политическо бъдеще го очаква!Не е лошо още отсега да бъде засилен към политическото небитие!После и да се вайкаме...За последно ще е!Като,че ли нямаме право всички ние на повече грешки!
цитирай
63. haralanov - До raders
11.03.2010 17:37
Към коментарът ти няма какво повече да се добави!Изцяло съм съгласен с него!Бъди здрав!
цитирай
64. therainss - ...
16.03.2010 20:22
Късно е за Българската глупост да ни затрива...европейската вече го прави.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: haralanov
Категория: Политика
Прочетен: 1288656
Постинги: 105
Коментари: 2888
Гласове: 11491
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031