Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2010 14:28 - Абсурд.Гоце Първанов като Левски,Ботев и Стамболов
Автор: haralanov Категория: Политика   
Прочетен: 10349 Коментари: 24 Гласове:
27

Последна промяна: 06.07.2010 14:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Отмаряйки си в летните жеги,протяжно и отпуснато ми е.Дори и бира не ми се пие.Една камара книги ме чакат за четене.И тъкмо ще започвам с четенето,когато помията ме заля.Няма да напиша откъде точно.Та ,,За принос към българската държавност,,Гоце Седефчов Първанов бил награден с почетен знак ,,Стефан Стамболов,,от лидера на Института по теория и практика към БАН Димитър Иванов(известен колекционер и шеф на Шесто управление на ДС).Отличието било връчено от Светлана Шаренкова и от Стоян Денчев,а поводът 115г.от смъртта на бившия министър-председател Стефан Стамболов.

image
Лято е и всеки го е ударил на почивка.Нормално.Обаче не от горещините доста хора от престъпно-олигархичния елит напълно са откачили!По нататък Шаренкова в речта си казва:Левски е недостижим, Ботевият дух е в небесата, а първите строители на свободна и социална България отдавна са в националната памет, но дори и те не са признавани единодушно през времето." Историята обаче отрежда всекиму дължимото понякога след десетилетие, дори и векове, каза Шаренкова, нареждайки Първанов до Левски и Ботев.,,.Щях наистина да повърна!Тя сравни Първанов и със Стамболов в отношението му към Русия!Ако за някого моето мнение има значение искам да кажа:Махнете си изцапаните от кръв ръце от Левски,Ботев и Стамболова!Настръхвам при мисълта,че един пернишки циганин(на Седефчо сина)може да бъде нареждан до големите синове на България!Гоце ти си един жалък политически педераст и ако те срещна някога ще ти го кажа в очите!Възмутително е идиоти такива!!!



Тагове:   Стамболов,


Гласувай:
27



1. miralyub - кощунство!
06.07.2010 14:58
кощунство!
цитирай
2. tit - Ма от де ги вадиш тия снимки на Призидента?!!!:))))
06.07.2010 15:03
Тооо, и Люсито едно време я четяха на 2 юни, помниш?!
Не правя алюзии...:)))))
цитирай
3. haralanov - До miralyub
06.07.2010 15:04
Аз лично не се сещам за нещо по-кощунствено!
Трябва напълно да си откачил от власт и пари,напълно да си се главозамаял за да си помислиш,че можеш да се наредиш след Левски,Ботев и Стамболов!
цитирай
4. haralanov - До tit
06.07.2010 15:07
,,Eдно време,, на втори юни...друго беше!
Сегашното е пълна идиотия!
Тези изроди се вземат насериозно а това е вече опасно!
цитирай
5. flyco - ...
06.07.2010 15:12
Това е същото като наградите раздавани от "Академията" на Слави Трифонов. Той понеже видя голям зор да завърши реши, че може /и си го направи/ да раздава собствени академични награди. В собственото си шоу разбира се. Та и тия - в собствената си страна. Само че докато на Слави ще му врътна копчето и ще изчезне от живота ми, на тези не мога. Сега си мислим, че от това по-нагло нещо няма, но не е така. Последните 20 години ме убедиха, че наглостта и простотията нямат долна мъртва точка. Не се знае какво ни чака, но може да се предположи. По този път посоката е надолу.
цитирай
6. flyco - борба за внимание
06.07.2010 15:26
Борбата за медийно внимание придобива груб селски характер. От една страна химни и танци, от друга гръмки награди и речи. Кой ще викне по-силно! А ние по средата само си въртим канчетата като на тенис-мач.
цитирай
7. haralanov - До flyco
06.07.2010 15:28
Това за ,,врътването на копчето,, може да се направи лесно.Има си Избори.Щото ако нямаше ,току виж някой врътнал друго копче.Но това да те наградят с почетен знак на името на Стамболов и ти да го приемеш гордо пъчейки гърди...Еййй,то бива,бива комплекси и наглост ама то тяхното е направо болестно състояние!!!Сами си се награждават и се възприемат пак помежду си за безсмъртни египетски фараони!
цитирай
8. galinabg - Точно така - А-Б-С-У-Р-Д!!!!
06.07.2010 16:47
Нямам думииииииии.....................................................................
цитирай
9. haralanov - До galinabg
06.07.2010 17:01
Гоце отстояващ Кремълските интереси в България награден с орден на името на един откровен русофоб какъвто е Стефан Стамболов.Абсурд откъдето и да го погледнеш!Или Гоце е откачил или е бил откачен и преди но ние не сме го знаели!Трета възможност няма!
цитирай
10. lado - E, Минчо - ако аз бях имал и имам тя...
06.07.2010 17:06
E, Минчо - ако аз бях имал и имам тяхната 65-годишна власт и изгребване на национални богатства, такъв медал щах да си хакна, че да го карам с ръчна количка!
Змийското гнездо или е настъпено и са се разпълзели да хапят наляво и надясно, или просто се забавляват.
Дивотията е явна, но тя беше явна за мен и преди фанфаронските им бутафорни самонаграждавания.
цитирай
11. haralanov - До lado
06.07.2010 17:18
E,хубаво де...Власт,богатства,срещи на елита...Това да кажем го разбирам.
Но за какъв дявол ти е притрябвало да се кичиш с тенекийки и да се съизмерваш с Ботев,Левски,Стамболов...Смешно до потрес е!Не го ли разбират тези идиоти?
цитирай
12. lado - E, хубаво де. . . Власт, богатства, ...
06.07.2010 18:45
haralanov написа:
E,хубаво де...Власт,богатства,срещи на елита...Това да кажем го разбирам.
Но за какъв дявол ти е притрябвало да се кичиш с тенекийки и да се съизмерваш с Ботев,Левски,Стамболов...Смешно до потрес е!Не го ли разбират тези идиоти?

Не не са идиоти, идиотите са кротки безвредни същества. Това са изроди - понеже съм виден френолог, твърдя,че мога да разпозная политическата формация , към която се е прикрепил даден индивид, само по физиономията му.
Та дали имат само увреден ген, или повече - това откритие ще принадлежи на бъдещето..
цитирай
13. haralanov - До mihaninja
06.07.2010 19:02
Ако няма,измисли и го качи в блога.Това поне е лесно!
цитирай
14. haralanov - До lado
06.07.2010 19:12
Eдна от книжките,които съм си приготвил да прочета това лято е ,,Себичния ген,, от Ричард Докинс.Доколкото знам авторът разглежда живота и от тази гледна точка.На случайността и на сбъркаността.Но от какво ли може да се повреди генът?Как така ако за мен нещо изглежда напълно абсурдно и налудно,друг със същото направо се гордее?!Как така за мен съизмерването с изброените трима велики българи е потресаващо а изпълняващият длъжността Български Президент и гък не казва?
цитирай
15. blagovestie - Щях да пиша
06.07.2010 23:18
коментар, но реших, че снимката така или иначе казва всичко, повече дори от безумните предложения и напъни на управляващите ни, чешещи себелюбието си със святи за нас неща.
Сигурно предвкусва екзотично дивечово...
цитирай
16. haralanov - До blagovestie
06.07.2010 23:26
Предвкусват те...Гоце дори и не подозира,че не го очаква съдбата на Шрьодер!
Друго го очаква него...
цитирай
17. bamby13 - Пълно базобразие!!!! Стамболов, ...
07.07.2010 10:10
Пълно базобразие!!!! Стамболов, този велик Български политик, се е обърнал в гроба си! Руска подлога да носи орден с името му.
цитирай
18. apostapostoloff - Не разбират
07.07.2010 13:32
Не разбират, че стават за смях. Всъщност, тия ченгета щяха да бъдат смешни, ако не бяха толкова жалки.
цитирай
19. tili - Не са жалки!
07.07.2010 13:54
Озъбено страшни са! Не се заблуждавайте!!!
цитирай
20. semtomovi - Не си е май още влезнал си в собствената къща, г-н Първанов
07.07.2010 14:15
Предполгам, че г-н Първанов е награден заради 2 от основните му приноси в българската политика, като:
1. Че смачка българската отбрана без референдум и на затворени врати за няколко седмици
и
2. Че поощри в откритата си конференция всички млади българчета да емигрират час по-скоро от българия за да "пращат пари и оправят икономиката на България" (ако беше шведски политик, моментално да е свален от власт от шведския народен гняв за подобно родоотстъпническо изказване).

Тука, в Швеция, шведските политици си оправят и икономиката и отбраната с референдуми и с ред и организация. Не се надяват на Запада да им изчисти пода и пререди къщата.
цитирай
21. zaw12929 - "Щях наистина да повърна!" - Щеще да е най доброто, отколкото
07.07.2010 14:34
дето си се из..л на метеното . Чети , да научиш нещо...но напразно
Хубаво е, че ти и компанията под постинга никога няма да станете Първанов, по точно, да бъдете Президент на България! Защото и Вие и аз нямаме качествата затова , но сме пълни с омраза към другомислещите. Нямате друга тема за радост, не знаяте как да направите добро на държавата и си мислите, че ще стане, ако унижавате. Другите, а това вече не е демокрация, а доста назад във вековете. Циганска управия. Няма да ме разберете, но, ще го кажа... след време да се сетите. Качество на лошомислещите. Каквото Вие не спирате да правите, да показвате снимки в тъпи пози. Ако мислите че това е начинът... продължавайте...напред... към варварството на човечеството... отпреди христос... безбожието...времето на диваците, каквито сме си останали без капка уважение към институциите, защото Вие не сте там. С тези качества остава керванът да си върви, вие да квичите, без да сте ухапани, защото хапете... продължавай
Колко недомислия в постинга и коментарите. Вие сте великани...Вярвайте на тъпотиите си! Гоце и гоцизмът си изигра ролята да ви накара да преливате от пусто в празно. Какви таланти на злото сте! Браво! Поздравления за упоритостта...
цитирай
22. blagovestie - zaw12929,
07.07.2010 14:37
наистина ли не схващаш иронията и пародията или само се правиш?
Да блеем безметежно и безчувствено ли е решението според теб, в опит за някакво физическо оцеляване?
цитирай
23. boristodorov56 - Цецке, уважавай се повече!
09.07.2010 15:20
zaw12929 написа:
дето си се из..л на метеното . Чети , да научиш нещо...но напразно
Хубаво е, че ти и компанията под постинга никога няма да станете Първанов, по точно, да бъдете Президент на България! Защото и Вие и аз нямаме качествата затова , но сме пълни с омраза към другомислещите. Нямате друга тема за радост, не знаяте как да направите добро на държавата и си мислите, че ще стане, ако унижавате. Другите, а това вече не е демокрация, а доста назад във вековете. Циганска управия. Няма да ме разберете, но, ще го кажа... след време да се сетите. Качество на лошомислещите. Каквото Вие не спирате да правите, да показвате снимки в тъпи пози. Ако мислите че това е начинът... продължавайте...напред... към варварството на човечеството... отпреди христос... безбожието...времето на диваците, каквито сме си останали без капка уважение към институциите, защото Вие не сте там. С тези качества остава керванът да си върви, вие да квичите, без да сте ухапани, защото хапете... продължавай
Колко недомислия в постинга и коментарите. Вие сте великани...Вярвайте на тъпотиите си! Гоце и гоцизмът си изигра ролята да ви накара да преливате от пусто в празно. Какви таланти на злото сте! Браво! Поздравления за упоритостта...



Аман от селски карагьозлийки и манталитета им!


цитирай
24. haralanov - До zaw12929
10.07.2010 09:09
Отлично казано от теб,,Никога няма да станете Първанов,,.Пророчески направо!Разбира се,че никога няма да бъда като този пернишки циганин!Подъл и коварен.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: haralanov
Категория: Политика
Прочетен: 1288679
Постинги: 105
Коментари: 2888
Гласове: 11491
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031