Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.08.2010 20:27 - Ударно срещу задаващата се Бойкова зима.
Автор: haralanov Категория: Политика   
Прочетен: 31738 Коментари: 55 Гласове:
43

Последна промяна: 30.08.2010 22:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Има едно лекарство,което лекува всичко.Бързо и ефикасно е!Доказало се е през годините.Който веднъж го е опитал,пристрастил се е към него!И няма оттърване.Тук един приятел ми разправя,че задаващата се зима,щяла да е почти толкова тежка,колкото и Виденовата.Възможно е!Щом като преди години аржентинците катурнаха Валутния борд,колко му е и ние да го направим!Веселбата ще е пълна,само където на нас няма да ни е весело!Ей затова е и лекарството!И една доза е достатъчна.Приемаш я и изобщо не ти дреме,кво се случва около теб.Приятели мои,този поздрав е за всички Вас!Бъдете здрави и не унивайте!
P.S.
Политикът на когото все още (с големи усилия на волята) имам доверие,днес буквално заяви,че ,,Икономиката ни заспива и се измества в сивият сектор,,.Интересно ще е друго едно негово предположение.Че ,,заспи ли икономиката ни,може и да не се събуди,,.А ние будни ли сме?Библейски будни ли сме?




Гласувай:
45



1. miralyub - тенкс за поздрава! и да знаеш, е и ...
30.08.2010 20:38
тенкс за поздрава!
и да знаеш, е и аз смятам,че зимата ще е доста тежка...
цитирай
2. haralanov - До miralyub
30.08.2010 20:42
Има ли въобще някой,който да смята,че няма да е?
Колкото до поздравчето...Това е най-малкото,което бих направил за теб:)
цитирай
3. despinida - Аз като ти разправям, че
30.08.2010 20:50
Е*АЛ СЪМ МУ МАМАТА e панацеята, ти ми викаш, че съм била цинична...не е така, много съм си реалистична, даже :)))
цитирай
4. анонимен - Мдааа, зимата ще е тежка,
30.08.2010 20:56
но ние сме свикнали на несгоди, и когато пукне пролетта, на доста от кухите кратуни, ще им се иска да са поне зелени тиквички, да не кажа пъпеши....
цитирай
5. haralanov - До despinda
30.08.2010 20:56
Рок музиката няма нищо общо с тъй популярната у нас ,,панацея,,.Изобщо не си цинична!А доколко едно нещо е реалистично и доколко не,също е твърде спорно.Ако за теб ситуейшъна е Ок,за друг дори и с по-големи доходи от твоите всичко е пълен провал.Теорията за Относителността е приложима и в животът ни!:)
цитирай
6. haralanov - До vallento
30.08.2010 20:59
Не ме интересуват ,,кухите кратуни,,!Умничките главички(доколкото ги има) са ми по-интересни!Ейййй ама все биеш накъдето и аз!:))))
цитирай
7. boristodorov56 - Статуквото е променимо.
30.08.2010 21:10
Статуквото е променимо.
цитирай
8. haralanov - До boristodorov56
30.08.2010 21:20
Разбира се,че е променимо!А цитираният от мен приятел го познаваш много добре!От няколко месеца съм на вълната на музиката на тези симпатяги.Здрава и нахъсена работа!,,Харесва ми,, в случая е неточно казано!Настроението на музиката им е нещото,което ни липсва тук в България!Застреляна публика сме...
цитирай
9. georgihadjiyski - За поредната "Зима на нашето недоволство", но не от творчеството на великия Дж. Стайбек, а от нашата изстрадана реалност...
30.08.2010 21:47
Вече над половин век ние си знаем, че зимата отново ще ни изненда. Така ни внушаваха ежегодно онези, които използваха осигуряваното от държавата гориво за снегопочистване, за да ползват обаче личните си автомобили.
А иначе е ясно, че всичко е и въпрос на светоглед. И там, където позитивното мислене е доминиращо, нещата си вървят и хората в преобладаващата си част са доволни... Негативното мислене обаче до такава степен вече е вкоренено у нас, че ни пречи за всичко - олигарсите успяха да променят съзнанието на народа. Много често се ядосваме за незначителни неща и хабим енергия за глупости.
Парадоксът е в това, че например много наши хора изоставят тук стотици свои декари годна за обработване земя, за да бъдет пролетарии по овощни градини и полета на разни гърци, англичани, испанци, италианци..., а много често тяхната пусееща земя е и по-плодородна и повече като количество от тази на работадателите им. Та ние сме ги учили на земеделие! Но вече ни липсва предприемаческия дух. Смазани сме. Предпочитаме да си работим нашите 8 часа и да вземем месечната заплата.
Не знаем как да организираме дори и едно елементарно и нормално селскостопанско производство. Става дума за нещо като лична ферма.
А възможности - огромни - достатъчно е да се огледа човек! Но освен физическа сила и здраве трябва малко здрав разум и най-вече много, много истински Дух! :-)

цитирай
10. haralanov - До georgihadjiyski
30.08.2010 21:55
Приятелю,знаем се с теб от точно 21 години!Това,което си написал е добре да бъде прочетено от повече хора.Липсва ,,истинският дух,,.Той дето се казва ,,е от Бога даден,,.Няма ли го,всички усилия са напразни!Работил съм в прекрасна страна,там където земята им не е много плодородна.Но бачкат хората,здраво бачкат.Всичко се напоява и трудът им се отплаща.Няма ялов труд!Но и ,,само с блъскане на мотиката и лопатата не става,,(това по Кирил Маричков).Премного здраве ти желая и винаги си добре дошъл в къщата ми и в блогът ми!Лека вечер!
цитирай
11. pegas08 - Ако е рекъл Господ,
30.08.2010 23:22
ще се видим на площада!
цитирай
12. tili - Съмнявам се, че
31.08.2010 00:36
ще се видим на площада. Съмнявам се, но си съвсем прав и точен. Само че мисля, че имат и стратегия за след борда.
цитирай
13. airita - До georgihadjiyski
31.08.2010 07:54
Приятелю,до някъде си прав,но за някои неща може да се поспори.Както казва Хараланов само с мотиката и лопатата не става.Има достатъчно подготвени и знаещи хора да организират селскостопанско производство,но нямат средства и не получават помощ от държавата.Европейски средства,програми Сапард и прочие отиват у "наши" хора,които нямат за цел да произвеждат.Съзидателния дух трябва да се проявява по-скоро у избраните по високите етажи на властта,защото в техни ръце са инструментите.
.
цитирай
14. haralanov - До pegas08
31.08.2010 08:38
В края на краищата Демокрацията е и на площада!Ако се стигне дотам,значи нещата са много зле.
цитирай
15. haralanov - До tili
31.08.2010 08:46
Здравей,tili!
Не е ли по-добре да не мислим за тях и за тяхната стратегия!?В една нормална държава гражданите са важните.Политическият елит(и не само той)е ограничен във времето(за справка,Крадлив дедо).Предпочитам да сме във Валутен борд и той да се запази.Но искам и целият (псевдо)елит да носи правопропорционално тежестите на кризата,така както и гражданите я носят!В противен случай(както между другото се и случва) се губи доверие между управляващи и управлявани и държавичката бавно и сигурно отива на кино.Поздрави!
цитирай
16. haralanov - До airita
31.08.2010 08:51
Много точно казано.,,Европейски средства,програми Сапард и прочие отиват у ,,наши,, хора,които нямат за цел да произвеждат,,.,,Съзидателният дух по високите етажи,,...Това е нонсенс.Предизвиква гримаса и ,,усмивка накриво,,.Поздрави и на теб!
цитирай
17. анонимен - малииии... какви апокалиптици
31.08.2010 09:12
сегааа...
първо - хайде да сравняваме - зимата на Жан - 1 долар = 3000 лева; покупателна способност на населението = 1 кг. кашкавал - 1 средна заплата; 90 % фалирали банки, хиперинфлация, масова (над 19 %) безработица...
моля един апокалиптик да ми каже кое от тези неща ще се повтори, че да се подготвя))))
второ - валутен борд - не само,че не трябва да се пипа, ами и стискйате палци да не се... при интерес, ще ви обясня защо.
трето - кое е онова нещо, което ще ви изкара на площадите? безработица, инфлация, фалити на банки????

п.с. Не съм Гербер, не съм фен на Бойко, ама айде малко по-леко с комунизЪма, става ли?)))))
цитирай
18. rpatel - Първо благодаря за поздрава, добре ...
31.08.2010 09:46
Първо благодаря за поздрава, добре ми дойде за разсънване. А сега по въпроса за зимата, дали ще е като зимата на Жан не знам (Ох, дано не! Че спомените ми от този период не са от най-веселите нищо, че бях само на 15), но със сигурност ни очаква една тежка зима с голяма безработица, високи цени и т.н. Обаче стискам палци да минем по-леко, че онази зима беше по-гадна дори от зимата на Луканов. И като казах Луканов, та се сетих как си мерим времето. Зимата на Луканов, зимата на Жан... дано няма и зимата на ББ. Луда работа! То това само в държава като нашата го има. Я попитай някой францизин или англичанин, примерно кой е бил на враст преди години, ще му трябва време да се сети. А тук всеки ще си спомни за Жан. Обаче, това за съжаление не е хич за радост, защото спомените на повечето хора са... е сещаш се. Студ, студ, студ, никакви пари и мили хора, които раздават чай на площада. Аха, това беше моята задача. Понеже живеехме близо до Парламента, с мама варяхме много чай и го носехме с едни големи термоси на хората. Абе, какво да ти кажа, доста ясни спомени имам. Не само от чая, но и от жандармерията и държа дебело да подчертая, че нямам желание да го преживея отново!
цитирай
19. andrei - Благодаря за музикалният поздрав Минчо!
31.08.2010 10:09
Време е да дадем пътя на Главанака и неговата пасмина,всичко останало
са само приказки,които не вършат никаква работа!
цитирай
20. cchery - Аз мисля, че нищо няма да й има на зимата!
31.08.2010 10:19
Като всяка друга. Единственто метеорологичното време може да ни изненада. Или както 2007 в началото с 22 градусови жеги или като 2002 с лютия студ. Всичко останало е въпрос на популизъм. Не е хубаво така да се настройвате, а и тези около вас. Някой беше писал по-горе, че става въпрос за "много, много истински Дух" и няма как да не се съглася с него. В крайна сметка, този, който е свикнал да му идва свисше, сигурно ще му е тежко. Но това не е така с много други хора.

Аз също помня виденовата зима, помня и купонната система....... била съм на 13-15 години. И помня мотиката дето ми я връчиха на село..... Не винаги съм седяла пред компа да пиша, да раздавам акъли и да плаша хората. В съзнателните си тийн години работех, за да имаме пари вкъщи. А пък тогава казваха, че безработицата била поголовна, а цените - много високи.......
цитирай
21. haralanov - До alexalex
31.08.2010 10:57
Да кажем,че съм апокалиптик(въпреки,че не е така но хайде...).Ти обаче как би коментирал в оптимистичен план следният факт. ,,При 100 млн. лева по-голям обем на БВП през второто тримесечие на година са събрани със 17% по-малко приходи от акцизи и ДДС,,.
цитирай
22. haralanov - До rpatel
31.08.2010 11:00
Трябва да си мозохист за да искаш да преживееш наново Жан Виденова зима...Абе ясно е,че няма да я преживеем отново но няма да е лесно никак.Поздрави!И повече Рок музика..:)
цитирай
23. rpatel - А за рок музиката бъди сигурен! О...
31.08.2010 11:03
А за рок музиката бъди сигурен! Органически не понасям чалгата! :-))
цитирай
24. haralanov - До andrei
31.08.2010 11:03
Приятелю,пътят не само на Мутрата отдавна е разписан.Имах един комшия дядо поп.Той често обичаше да казва:Всички сме пътници...Ама така си е...
цитирай
25. haralanov - До cchery
31.08.2010 11:07
Купонната система изобщо не е повод за купон.Че зимата ще е както всяка друга зима е ясно.Студ,сняг,вятър...И все пак...Този ще свърши като Онзи от 2001 година!
цитирай
26. andrei - Хараланов,разбра ли сега,какво е "юнак балкански"?
31.08.2010 11:12
От девет дерета вода ще ти донесат,само и само да не ги накара някой да напуснат опушената си одая и да направят опит за промяна на жалкият си живот!"Юнакът балкански"е митология и никога не е съществувал!Имало е само няколко просветени луди глави,които на халост са дали живота си за този шибан народ!
цитирай
27. haralanov - До andrei
31.08.2010 11:14
Юнакът балкански е Крали Марко.Як,здрав,разсъдлив и предател.
цитирай
28. анонимен - haralanov
31.08.2010 11:17
ами твърде просто - хайде да кажем кои са акцизните стоки (освен стандартните ни знания за алкохол и цигари) вътре влизат горива, кафе и производни, автомобили - тези се сещам без да чета закона.
ако продажбите на автомобили са спаднали с над 60 % какво очакваш, да се повишава събираемостта ли, е как?
за ДДС-то - още по-лесно - от началото на 2010 година обърнахме тренда - рязко намаля вноса (не се купуват нито толкова плоски тивита, нито джиесеми, нито хладилници, нито италиански плочки, ако щеш) и рязко се увеличи износа (където пък ддс се връща).
хайде наистина сериозно - няма нито един макроикономически показател, който да е притеснителен, честно))))
а ако някой си мечтае за жанвиденова зима, за революция и т.н. - не виждам как ще стане, още по-честно))))
цитирай
29. haralanov - До alexalex
31.08.2010 11:22
,,Няма нито един макроикономически показател,който да е притеснителен,честно,,.Честно и аз...Започвам да пляскам с ръце...От споходилото ни щастие на безметежност и безгрижие...
цитирай
30. анонимен - haralanov
31.08.2010 11:56
их, ама хайде малко да четем какво съм написал.))))
да съм написал, че ситуацията е розова - ми не е, със сигурност. най-малко защото светът все още се тресе от криза (финансова и икономическа, при нас само икономическа, да е жив и здрав борда де) и няма как да сме оазис в пустинята.
но пък и тази апокалиптика - жанвиденова зима - си е твърде пресилена, ндам. срещу това възроптах, не срещу друго. сега обикалях европата с кола - да ти кажа братята румънци и братята унгарци са доста по-зле от нас (не,че това ме успокоява или ме радва де). със сигурност, обаче, бавно изплуваме от кризата.
цитирай
31. flyco - ...
31.08.2010 13:25
Политикът, на който все още имаш доверие, подкрепя политиката на управляващите водеща до изместването на икономиката към сивия сектор. Аз пък му нямам доверие, отдавна.
цитирай
32. lado - их, ама хайде малко да четем какво ...
31.08.2010 14:26
alexalex написа:
их, ама хайде малко да четем какво съм написал.))))
да съм написал, че ситуацията е розова - ми не е, със сигурност. най-малко защото светът все още се тресе от криза (финансова и икономическа, при нас само икономическа, да е жив и здрав борда де) и няма как да сме оазис в пустинята.
но пък и тази апокалиптика - жанвиденова зима - си е твърде пресилена, ндам. срещу това възроптах, не срещу друго. сега обикалях европата с кола - да ти кажа братята румънци и братята унгарци са доста по-зле от нас (не,че това ме успокоява или ме радва де). със сигурност, обаче, бавно изплуваме от кризата.

Колкото по-внимателно те чете човек, толкова повече става ясно,че ББ е загубил в твое лице един прекрасен PR .
Не знам колко пълноценни са познанията ти по финанси, но Костов май повече разбира от теб по въпроса.
А относно психологията на тълпата - помниш ли акцията на таксистите ? Достатъчно е нещо малко, което да дестабилизира обстановката, а оттам и келявата ни промишленост. Сценарии колкото искаш. И никой не ги ще, освен тези, на които им се лови риба в мътна вода.
цитирай
33. lado - Парадоксът е в това, че например ...
31.08.2010 14:31
georgihadjiyski написа:

Парадоксът е в това, че например много наши хора изоставят тук стотици свои декари годна за обработване земя, за да бъдет пролетарии по овощни градини и полета на разни гърци, англичани, испанци, италианци..., а много често тяхната пусееща земя е и по-плодородна и повече като количество от тази на работадателите им. Та ние сме ги учили на земеделие! Но вече ни липсва предприемаческия дух. Смазани сме. Предпочитаме да си работим нашите 8 часа и да вземем месечната заплата.
Не знаем как да организираме дори и едно елементарно и нормално селскостопанско производство. Става дума за нещо като лична ферма.



Хората много добре си знаят, приятелю!
Знаят обаче, че когато стане време за прибиране на добива, ще ги изпреварят!
Обикновено малките парцели са разпръснати, кой ще ти ги охранява? Самоуправлението се наказва в тази територия!
цитирай
34. анонимен - lado
31.08.2010 14:59
малиии, ще взема да се кандидатирам за ПР на бат Бойко (не, че му трябва).
за знанията ми по макроикономика (не по финанси) може да се спори, не твърдя,че съм най-големия капацитет, ама от 10-тина години с това си вадя хляба)))) и промишленост не се съботира с таксиджии, да ме прощаваш, има едни доста по-фундаментални нещица. относно вуйчо Ваньо (Костов) - човекът навярно разбира от финанси, спор няма, с него на тази тема не влизам в пререкания, ще ме победи))))
и хайде наистина да четем - казвам само, че да се чертаят апокалипси е меко казано глуповато. защото такива не се виждат - ни на хоризонта, ни зад него.
цитирай
35. haralanov - До lado и до alexalex
31.08.2010 15:12
На бате им Бойко PR не му трябва.Той знае и може всичко.Мачле с Любо Пенев,тенис на корт с Бекер и Стен Аск,канадска със Сталоун.Тъй както преди време един уж беше учител по китара на Брус Дикинсън.За пореден път разбрах,че съм глуповатичък(замислям се).Щом не един човек ми го казва...Иначе си прав.На хоризонта и зад него-нищо не се вижда!
цитирай
36. valsodar - Помниш ли, какво се случи с аржен...
31.08.2010 16:00
Помниш ли, какво се случи с аржентинският флот, на следващият ден от катурването на борда им? :)))
Едни кораби, се оказаха блокирани в едни чужди пристанища... а бе, весела работа!

Катурването на борда няма да ни помогне с абсолютно нищо, напротив окончателно ще наруши малкото ни останала макроикономическа стабилност. Това, че износа щял да се изстреля в космоса след падането на борда са врели некипели.
За да се изстреля износа, първо страната ни трябва да създава конкурентно-способни продукти за международният пазар.

Проблемът не е само в отрицателният ни търговски баланс, а и в липсата на стратегия за дългосрочно икономическо развитие - никой от управниците ни няма и идея на кои отрасли и как да заложи в дългосрочен план, като ги подпомогне данъчно и законово :)))
цитирай
37. flyco - Re: 36.
31.08.2010 16:53
Е, от управляващите могат да нямат идея за развитие, но например Р. Овч. и П. Димитров имат ясна и непоклатима. Нали?
цитирай
38. despinida - Ех, чета, чета и си мисля...
31.08.2010 16:54
Колкото и да ни се иска да сме равноправни с останалите европейски държави, те просто не ни допускат до себе си...от друга страна, колкото руснаците ни ухажват, ние толкова се дърпаме като ощипана мома на мегдан...
Та думата ми беше за онова, което ми идва на ум...нащо дишащо с кислородна маска, родно производство, все още има шанса да се пласира на руския и на бившите руски страни , пазар. Ако преглътнем криворазбраната си гордост и стремеж да се опъваме пред руския капитал, може и да вкараме някой и друг долар за реанимация на българската икономика...но ако продължаваме да се надуваме, скоро , пак същите руснаци, ще ни отпуснат помощ, но този път за ковчег...
Нито Европа, нито САЩ, имат чак такива непоклатими интереси към нас, каквито са тези на Братушките (каквито и да са по душа, характер, и т.н.)...:)))
цитирай
39. анонимен - despinida
31.08.2010 17:07
хъм... да ти кажа нещо живееш в миналия век, ндам.
хич не става братята руски да ти купуват стоката, ако тя не отговаря на стандартите, вервай ми)))) няма как да ти дадат 2-3 долара за кутия БТ например или ТУ, ако могат да си купят Марлборо (което и правят).
айде да четете дееее, леко започва да ми става досадно от аналитици, които не четат - вижте структурата на вноса ни и на износа, вижте какво изнасяме и тогава да пишем. ръждясалите ни консерви вече не вървят никъде, правата на пастите за зъби отдавна са руски (ако не знаете), електрокари май не произвеждаме отдавна, а ако - то те са си на европейски цени.
основният ни износ е във възли и детайли (цял продукт се сещам акумолатори и продукцията на оргахим) и в ишлемето.
а доколко не ни допускат европейците - напротив, допускат си ни. стига да произвеждаме качествено и на добра цена. в бизнеса сантименти няма и не може да има.
другото е мечта по комунизЪма))))))
цитирай
40. lado - Минчо, тоя мач с Бекер е струвал 40 ...
31.08.2010 17:58
Минчо, тоя мач с Бекер е струвал 40 000 евро. Но не знам на кого. Май колкото една транстплантация на черен дроб....
цитирай
41. lado - Алексалекс, ние и да четем, я раз...
31.08.2010 18:02
Алексалекс, ние и да четем, я разбрали - я не. Камо ли да анализираме,че и на всичкото отгоре да дадем и алгоритъм за излизане от кризата! Тогава щяха да ни казват "Дянков" :))))
Но кризата е налице, нали?
А според едни компетентни лица само дето сме забавили темпа на пропадане...
цитирай
42. haralanov - До lado
31.08.2010 18:22
Какво ти тук значат едни пари за трансплантацията на един черен дроб?Две световни величия в тениса най-после се срещнаха.Единият ББ срещу другия ББ.Харизмата си е харизма...И тук се изброяват поредица от имена-символи със същите инициали.Бъфало Бил,Барбара Брилска,Бриджит Бардо...Ейййй,голЕма работа.А някои Владо ще те обвинят в популизъм.Ще те изкарат,че виждаш нещо нередно в това ББ да играе тенис с другия ББ!И те са хора.И те имат правото да популяризират спорта,нали?
цитирай
43. lado - Какво ти тук значат едни пари за т...
31.08.2010 18:41
haralanov написа:
Какво ти тук значат едни пари за трансплантацията на един черен дроб?Две световни величия в тениса най-после се срещнаха.Единият ББ срещу другия ББ.Харизмата си е харизма...И тук се изброяват поредица от имена-символи със същите инициали.Бъфало Бил,Барбара Брилска,Бриджит Бардо...Ейййй,голЕма работа.А някои Владо ще те обвинят в популизъм.Ще те изкарат,че виждаш нещо нередно в това ББ да играе тенис с другия ББ!И те са хора.И те имат правото да популяризират спорта,нали?

&||||||||| което значи :))))))))))
И как го популяризират - този спорт е все пак за богаташи? Не за елит, щото елит у нас няма. Та как го популяризират - с неловките движения и удари на Боко? Бекер си го знаем, но е прекипяло отдавна джибри - и си е световна класа.
Но оня смешник.....нямам думи! Я виж в Уебкафето има снимки от мача - чак неловко ще ти стане за шардена, в каквото се е превърнал Боко
цитирай
44. анонимен - lado
31.08.2010 19:08
само като вметка - кризичката си е световна))) не я доведе бате Бойко, даже и Серго с червените прашки не)))
вервай, дето се вика)))) поне на това))))
цитирай
45. makont - Само с рокенрол и на свещи. Ех, че романтика!
31.08.2010 19:13
Толкова си прав, май идва зимата на нашето недоволство. Дано природата е по-благосклонна към нас, че от доста време положението е: " Преди му казваха зима, сега му казват "природно бедствие"! Хубава вечер и не му мисли много! Пак ще има: "Пролет пукна, ние, не"!
цитирай
46. flyco - ...
31.08.2010 19:36
Колкото по-лошо живеем, толкова по-трудно ще се бунтуваме. Хляб и зрелища има ли - има, алтернатива има ли - няма. Тогава или тук по мирно и тихо или Терминал 1, съответно 2.
цитирай
47. radalia - Днес прочетох един виц:
31.08.2010 19:43
Правителството обяви, че всички фирми, които продължават да работят през януари ще бъдат подложени на данъчна ревизия. Логиката е, че щом са оцелели, значи укриват данъци :)
цитирай
48. lado - само като вметка - кризичката си е ...
31.08.2010 21:19
alexalex написа:
само като вметка - кризичката си е световна))) не я доведе бате Бойко, даже и Серго с червените прашки не)))
вервай, дето се вика)))) поне на това))))

Само дето у нас беше дошла по-рано, не беше предизвикана от световни процеси, а се задълбочи от тях, но докато една Германия бележи ръст, който е най-голям откакто се събраха двете й половинки, то нашия успех е предимно на терена, на който играе Боко..., а това не са реформите, нито антикризисните мерки.
Я виж Пръмов какво казва днес : "У нас лошите кредити се увеличават. Ръстът им опасен ли е вече?

- Безспорно е опасен. Никой в банковия сектор не си прави никакви илюзии по този въпрос, независимо какво приказват. Всички са се вцепенили от ужас заради това, което може да се случи.
цитирай
49. vencivaleri1951 - за 28
01.09.2010 10:57
Драги Алекс. Гледаш на макрорамката както дяволът евангелието. Става въпрос за почни същия брутен продукт/доход на страната/ и над17% по малко сборове за хазната. Става въпрос че ще се наложи отново корекция на бюджета/имаше един Катана с който хванахме бас през пролетта???/ и падане на резерва под санитарния минимум. Това драги е орязвани или не плащане на заплати, пенсии,соц разходи.Кредитната задлъжнялост може вероятно да взриви банковата система/още повече, че не малък процент са гръцки банките у нас/ и да затвори голям процент фирми. Кажи ми като си пиар на ББ защо на мен с месеци ми бавят ДДСто/а аз съм ужасно дребен/ а на сдружението за винетките го връщат предсрочно/става въпрос за милиони/ На съпругата ми бавят трети месец хонорар от няма и две хиляди/преведени предварително средства от ЕС за провеждани на семинари и повишаване квалификацията пеподаватели по философия и психология за средните у-ща/ Я провери пиаре дали е задържана и комисионната по превода за банката. Оставям на теб да откриеш коя е банката:)
цитирай
50. blagovestie - Ами не само, че не сме будни,
03.09.2010 10:30
ами на кататония я докарваме, Хараланов...
Не исках да прозвучи толкова черногледо, нооо
Хубаво е в цялата тази замразеност на сетивата и загрижеността какво предстои и как да се очертаят по-хубави и светли рамки, не е лошо да има будители, т.е. хора, които разбуждат :)))
Хубав ден, Хараланов!
цитирай
51. cornflower - Нали заради Костов
10.09.2010 09:12
комунистите докараха царя - защото му вярвахме.
Изгубихме много време и изпуснахме влака.
цитирай
52. haralanov - До cornflower
10.09.2010 14:53
Ти може и да си му вЕрвала на Крадлив дедо аз обаче никога!
Трикът с неговото идване беше прекалено плосък!Не говори моля те в множествено число!Пълна глупост и лудост проявиха вЕрващите!
цитирай
53. razkazvachka - Това грее!
27.09.2010 19:21
Но също и зимата на нашето недоволство - май ще е гореща!
цитирай
54. mikino - ще се видим на площада! Ами дано ...
28.09.2010 15:32
pegas08 написа:
ще се видим на площада!

Ами дано наистина е рекъл!!! Защото в противен случай сме яко заспали! Зимата наистина няма да е лека и не знам как ще я караме, а ко продължаваме да спим! Аз лично не спя, но много около мен спят и то непробудно, така че даже са забравили и миналото! Дано се събуди тоя народ!
цитирай
55. nezir - !
28.11.2010 15:39
Виж тук:

http://www.dw-world.de/dw/article/0,,6269929,00.html
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: haralanov
Категория: Политика
Прочетен: 1288888
Постинги: 105
Коментари: 2888
Гласове: 11491
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031